Gratis verzending bij aankoop van min. € 50,00
Beterkoop bestaat niet!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Privacy & Cookie
 
Laatste wijziging op 9 mei 2014
 
 
1.        Algemeen
 
De BVBA Milara, met maatschappelijke zetel te  Hoogpoort 14 – 9000 Gent, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven onder het nummer 0811 424 301  is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op de website www.supersoldi.be.
 
Milara BVBA leeft  als  Belgische  vennootschap  de Belgische  ‘Wet  van  8  december  1992  tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens’ na, zoals gewijzigd door de Wet van 11 december 1998, alsook de ‘Wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie’ en andere toepasselijke wetten en reglementen.
 
Een verklaring werd afgelegd bij de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer wat betreft de verwerking van jouw persoonsgegevens, zoals de wet dit vraagt.
 
 
 
2.        Persoonsgegevens die verzameld worden
 
2.1.     De gegevens die je ons meedeelt
 
In het aanmeldingsformulier op de Website: e-mailadres: info@supersoldi.be
 
2.2.     De gegevens die automatisch worden verzameld:
 
Bepaalde gegevens worden verzameld via cookies: zie onderaan in dit document voor onze cookie policy.
 
Bepaalde gegevens kunnen eveneens verzameld worden zonder in cookies opgeslagen te zijn. Zij kunnen enkel gelezen worden door Milara BVBA en uitsluitend gedurende jouw bezoek aan de Website. Het gaat om: 1°) het TCP/IP adres 2°) het type en de versie van jouw navigatiesysteem 3°) de laatst bezochte internet pagina.
 
2.3.     De persoonsgegevens die door commerciële partners worden meegedeeld.
 
In deze hypothese garanderen de commerciële partners van Super Soldi - Milara BVBA aan Super Soldi - Milara BVBA dat de commerciële partners de toestemming hebben bekomen om de betreffende persoonsgegevens over te maken.
 
 
 
3.        Doeleinden van de verwerking
 
3.1.     Algemene doeleinden
 
Jouw persoonsgegevens worden verzameld om:
    Je de dienst aangeboden op de Website te kunnen leveren;
   Het doen van marktonderzoek ter verbetering van de technische en inhoudelijke kwaliteit van de Website;
   Het verstrekken van informatie, het verzenden van e-mails met verschillende aanbiedingen die je zouden kunnen interesseren;
    De technische administratie van de Website te beheren;
   Na de gegevens anoniem te hebben gemaakt, statistieken op te maken of enquêtes uit te voeren met betrekking tot het aantal bezoeken van de verschillende onderdelen van de Website.
 
 
 
3.2.     Direct marketing en mededeling aan derden
 
Jouw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk gehouden en worden in geen geval meegedeeld aan derden of gebruikt voor doeleinden van direct marketing, tenzij Milara BVBA - Super Soldi hiervoor jouw expliciete voorafgaande toestemming heeft verkregen (“opt-in”) bij je Aanmelding.
 
Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door verzending van een e-mail aan info@supersoldi.be.
 
 
3.3.     Ernstige overtredingen
 
Op verzoek kunnen jouw gegevens bij ernstige overtredingen van de wet aan de bevoegde autoriteiten (Politie en Justitie) worden verstrekt.
 
 
 
4.        Duur van het bijhouden van de gegevens
 
Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die noodzakelijk is om de dienst te leveren door Super Soldi – Milara BVBA.
 
 
5.        Recht van toegang en verbetering
 
Je hebt het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van jouw persoonsgegevens, deze te verbeteren of te wijzigen en dit door verzending van een e-mail aan info@supersoldi.be of per brief aan het adres in artikel 1 van deze Privacy & Cookie Policy, mits bijvoeging van een kopie van jouw identiteitskaart.
 
Je bent geheel vrij om jouw persoonsgegevens al dan niet aan Super Soldi mee te delen. Je dient wel te weten dat bepaalde diensten geweigerd kunnen worden indien je jouw persoonsgegevens niet invult op het bestelformulier en dat je als enige verantwoordelijk bent voor de juistheid van de gegevens die je meedeelt aan Super Soldi.
 
 
 
6.        Recht van verzet
 
Je kan jouw recht van verzet tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen uitoefenen door een e-mail te richten aan info@supersoldi.be. Je kan je echter niet verzetten tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen.
 
 
 
7.        Veiligheid en vertrouwelijkheid
 
Super Soldi heeft veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet- toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld op de Website te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.
 
In geen geval kan Super Soldi – Milara BVBA aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte, schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.
 
Super Soldi houdt eraan je ervan te verwittigen dat de Website links, hyperlinks of referenties kan bevatten naar andere sites, die Super Soldi niet controleert en waarop deze Privacy & Cookie Policy niet van toepassing is. Deze sites worden inderdaad niet beheerd door Super Soldi. Super Soldi – Milara BVBA is niet aansprakelijk voor de inhoud van zulke websites waarnaar verwezen wordt en ook niet voor de aanbiedingen, producten of diensten die erop vermeld worden. Super Soldi raadt je dus aan om aandachtig elk privacyreglement van elke site die je bezoekt, te lezen daar deze kan verschillen van deze Privacy & Cookie Policy.
 
 
8.        Cookies
 
 
8.1.     Informatie over ons gebruik van Cookies
 
 
Onze Website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om jouw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers van onze Website. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden wanneer je onze Website bezoekt en laat ons ook toe onze Website te optimaliseren.
 
Cookies en soortgelijke technologieën laten echter niet toe om systematisch gegevens te verzamelen die de gebruikers van onze Website zouden kunnen identificeren. Zij helpen ons enkel de werking van onze Website te verbeteren, te begrijpen wat de interesses van onze gebruikers zijn en te meten hoe doeltreffend de inhoud van onze Website is.
 
Ten gevolge van recente wetswijzigingen worden alle Websites die gericht zijn op bepaalde delen van de Europese Unie verplicht om jouw toestemming te vragen voor het gebruik of opslaan van cookies en gelijkaardige technologieën op jouw computers of mobiele apparaten. Deze cookie policy geeft je duidelijke en volledige informatie over de cookies die wij gebruiken en hun doel. Gelieve onze Privacy & Cookie Policy te lezen om kennis te nemen van de privacy regels die van toepassing zijn op de Website
 
Voor verdere informatie over deze Cookie Policy kan u ons contacteren via info@supersoldi.be.
 
 
 
 
8.2.     Wat is een cookie?
 
 
Een cookie is klein tekst- en cijferbestand dat wij opslaan in je browser of op de harde schijf van je computer. Op die manier kunnen wij jouw voorkeuren bij het gebruik van onze Website onthouden.
 
Van zodra je onze Website bezoekt zal je toestemming gevraagd worden voor het plaatsen van de verschillende categorieën cookies die wij gebruiken.
 
 
8.3.     Soorten cookies
 
 
Cookies kunnen worden onderverdeeld naar gelang hun oorsprong, hun functie en hun levensduur.
 
First-party cookies zijn cookies die geplaatst worden door een Website die op dat moment bezocht wordt door de gebruiker (b.v. cookies geplaatst door info@supersoldi.be).
 
Third-party cookies zijn cookies die geplaatst worden door een andere domeinnaam dan die van de Website die bezocht wordt door de gebruiker. Als een gebruiker een Website bezoekt en een derde partij een cookie plaatst via die Website, dan is dit een third-party cookie (b.v. cookies geplaatst door Google, Twitter en Facebook).
 
Functionele cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat de Website naar behoren functioneert (b.v. cookies voor log-in of registratie, taalvoorkeuren, winkelmandjes, enz.). Functionele cookies zijn logischerwijs first party cookies.
 
Niet-functionele cookies zijn cookies die geplaatst kunnen worden voor statistische, sociale, targeting en commerciële doeleinden. Zij hebben niets te maken met de louter technische ondersteuning van de Website. Cookies met statistische doeleinden laten toe om na te gaan welke pagina’s van de Website u bezoekt, waar uw computer gelokaliseerd is, enz. Cookies met sociale doeleinden maken het de gebruiker mogelijk om de inhoud van de bezochte Website via sociale media rechtstreeks te delen met anderen. Cookies met targeting doeleinden laten toe dat op basis van uw surfgedrag een profiel wordt opgebouwd zodat de vertoonde advertenties worden afgestemd op uw interesses. Cookies met commerciële doeleinden houden bij hoeveel en welke advertenties aan een gebruiker werden getoond. Niet-functionele cookies kunnen first-party of third-party cookies zijn.
 
Permanente cookies: Deze cookies blijven op het apparaat van de gebruiker aanwezig voor de duur bepaald in de cookie. Ze worden geactiveerd telkens de gebruiker de Website bezoekt die deze cookie heeft geplaatst (b.v. cookies geplaatst door sociale media zoals Twitter, Facebook, Google Analytics etc). De meeste niet- functionele cookies zijn permanente cookies.
 
Sessie cookies: Deze cookies laten toe de handelingen van een gebruiker te vereenvoudigen en aan elkaar te linken tijdens een browsersessie. Een browser sessie begint wanneer een gebruiker het browserscherm opent en eindigt wanneer de gebruiker het browserscherm sluit. Sessie cookies worden tijdelijk geplaatst. Zodra u de browser afsluit, worden alle sessie cookies verwijderd. De meeste functionele cookies zijn sessie cookies.
 
8.4.     Jouw toestemming
 
Bij je eerste bezoek aan onze Website wordt je gevraagd om onze verschillende soorten cookies te aanvaarden. Je kan categorie per categorie cookies toestaan of weigeren. Je kan te allen tijde de cookie instellingen voor onze Website wijzigen via de hyperlink onderaan onze website en aldus je toestemming intrekken.
 
 
 
 
 
 
 
 
8.5.     Je browserinstellingen veranderen
 
 
Wij wijzen je er op dat webbrowsers je toelaten om je cookie instellingen te wijzigen. Deze instellingen zijn meestal terug te vinden in het menu ‘Opties’ of ‘Voorkeuren’ van je webbrowser. Om deze instellingen beter te begrijpen, kunnen de volgende links nuttig zijn. Zoniet dien je de ‘Help’ functie in je webbrowser te consulteren voor meer details.
 
     Cookie instellingen in Internet Explorer
     Cookie instellingen in Firefox
     Cookie instellingen in Chrome
     Cookie instellingen in Safari
 
8.6.     Meer informatie over cookies
 
 
 
 
Informatie over cookies
 
Verdere nuttige informatie over cookies vind je hier:  http://www.allaboutcookies.org/
 

Internet Advertising Bureau
 
De belangenvereniging van digitale marketeers heeft een gids opgesteld over online behavioural advertising en online privacy. Je kan die gids hier terug vinden: http://www.youronlinechoices.eu/
 
 
 
8.7.     Welke cookies gebruiken wij op WEBSITE
 
 
 
 
Functionele cookies
 
Naam Domein Doel Geldigheid
   
WEBSITE
Gebruikersvoorkeur taal  
   
WEBSITE
 
Log-in of registratie
 
   
WEBSITE
   
   
 
WEBSITE
   
 
 
 
 
 
 
Niet-functionele cookies
 
 
 
 
Naam Domein Inhoud en Doel Geldigheid
 
_utma
 
WEBSITE
Google Analytics
Tracking cookie*
 
2 jaar
 
_utmb
 
WEBSITE
Google Analytics
Tracking cookie
 
30 minuten
 
_utmc
 
WEBSITE
Google Analytics
Tracking cookie
 
sessie
 
_utmz
 
WEBSITE
Google Analytics
Tracking cookie
 
6 maanden


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij je graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.
 
 
 
     Google Analytics cookies
    […]
 
 
 
9.        Toepasselijk recht en bevoegdheidsbeding
 
Deze Privacy & Cookie Policy wordt beheerst, geïnterpreteerd en uitgevoerd in overeenstemming met het Belgische recht, dat exclusief van toepassing is bij elk eventueel geschil.
 
De nederlandstalige rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd om te oordelen over elk geschil dat zou kunnen voortvloeien uit de interpretatie of de uitvoering van deze Privacy & Cookie Policy.
 
 
 
10. Aanvaarding
 
Door de Website te bezoeken en ten laatste op het ogenblik van jouw bestelling, aanvaard je alle bepalingen van deze Privacy & Cookie Policy en stem je ermee in dat Super Soldi – Milara BVBA jouw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt in overeenstemming met deze Privacy & Cookie Policy.
 

Over ons

Onze grote troeven zijn nog steeds merkproducten aan bodemprijzen, alsook goederen uit overproducties, overstocks, faillissementen…we hebben steeds 10.000 artikelen aan de beste prijs in voorraad, dit in zowel huishoud, onderhoud, cosmetica, kussens, plaids

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.